fredag den 5. juli 2013

Sommertilbud på Ærøbøger

Kun på Ærø kan man her i sommer sikre sig de to Ærøbøger til en særlig favorabel pris. For 159 kr. får man såvel Ærø i tanke og streg og Ærø i tanke og streg II - altså, to bøger til én bogs pris. Men læsere af bloggen her - eller folk, der bare kigger indenfor - skal naturligvis ikke snydes. Vi har taget det sidste parti af bøgerne hjem, således at de nu også her kan købes til samme favorable pris. Oveni kommer fragten (Post Danmarks takster). Ærøbøgerne beskriver både de kendte og mere ukendte sider af Ærøs skønhed, og begge bøger indeholder tilmed nyttige tips og tricks til akvarelfolket, der skal ud i landskabet med pensler og papir.

"Ærø i tanke og streg er skrevet med let og lyrisk pen og vil være til fin inspiration for både turister og indfødte og for alle, som gerne ta’r ud i naturen med pensler og vandfarver". "Her går ord og akvareller op i en højere og smuk enhed." (Marianne Hein, Fyns Amts Avis)

De to Ærøbøger med akvareltips, der fik megen ros af bl.a. Marianne Hein, kunstanmelder ved Fyns Amts Avis.
Bøgerne kan bestilles ved at skrive til mig, så skal jeg nok ekspedere videre, eller man kan skrive til gromadsen@mail.dk. Har man spørgsmål, er man også velkommen til at ringe. Det kan ske på 60540504, 30350555 eller 48361411.