søndag den 17. marts 2013

Pinsekursus - program og priser

"Lyset ved Fladegård" blev malet efteråret 2012.


Så ligger priser og program for pinsens akvarel-kursus endeligt fast. Her følger teksten fra Helle Beckmanns hånd:


AKVAREL OG MINDFULNESS
-TO SIDER AF SAMME SAG

Pinsekursus på Ærø med akvarelmaling og mindfulness - 3 inspirerende dage med maleglæde, nærvær og Ærøs magi.

De to Ærøbøger giver en god og fyldig introduktion til øen og til akvarelmalingen.


Pinsekursus på Ærø fra fredag den 17. til mandag den 20. maj 2013 med
Coach Berit Andersen Faber og forfatter og maler Michael Larsen.

Michael Larsen, akvarelmaler og forfatter til de prisbelønnede romaner Slangen i Sydney og Femte sol brænder, har på Ærø fundet inspiration til at male og skrive to smukke bøger ”Ærø i tanke og streg” og ”Ærø i tanke og streg II”.

På kurset vil Michael Larsen dele sin viden om akvarelmaling med os og vise os nogle af de skønne steder bag malerierne. Under Michaels kyndige vejledning skal vi - øvede og begyndere - se og male akvarel.

Berit Andersen Faber, certificeret coach og mentor med 25 års erfaring i at forene buddhistisk filosofi med moderne livsstil, vil på kurset lære os at bruge maleprocessens fordybelse til at skabe større nærvær i vores liv - også i den stressende hverdag, der rammer os, når vi lægger penslerne og forlader Ærøs ro.

Arr: www.visitmydenmark.dk / Helle Beckmann tlf. 31 20 49 34


Program og priser

Kombinationen af akvarelmaling og mindfulness giver rigtig god mening. De hjælper hinanden på vej og giver begge dele en ny dimension. Maleprocessen giver en fordybelse og et nærvær, der tømmer hjernen for tankemylder og stress, og nærværet gør os i stand til at se motiverne i et nyt og mere bevidst lys. For at forstærke og fastholde disse positive effekter, så vi kan bruge dem i vores daglige liv, vil Michael Larsen og Berit Andersen lære os teknikker til at ”male med mindfulness”.

Udover undervisningen i akvarelmaling vil deltagerne få hjælp til at styrke bevidstheden omkring det nærvær, som maleprocessen skaber i os. Berit Andersen tilbyder også deltagerne en individuel coaching i hvordan vi kan bruge maleprocessen til at skabe vores eget ”nærværs-anker” til at tage med i hverdagen.

Michael Larsen skriver ”Det er som om naturen og skønheden på Ærø indgår i en lykkelig symbiose med noget dybt og værdifuldt i det menneskelige sind…”

Ved at forlade fastlandet og sejle til Ærø flytter man sig fra de vante omgivelser, krav og rutiner, så sind og sanser lokkes til at tage imod nye indtryk.

I bor i et af Ærøskøbings smukke gamle byhuse lige ud til brolagte gader og hel by af historiske huse med maleriske detaljer og charmerende butikker.

Fredag den 17. maj: Jeg tager imod jer, når I ankommer til Ærø efter den smukke sejltur og sørger for, at I bliver godt indkvarteret i Ærøskøbing. Aftenvandring i Ærøskøbings stemningsfulde gader.
Lørdag den 18.maj: 6 timers akvarelkursus og mindfulness med Michael Larsen og Berit Faber
Søndag den 19.maj: 6 timers akvarelkursus og mindfulness med Michael og Berit.
Mandag den 20.maj: 4 timers kursus og afrunding. Herefter er tiden jeres egen til at nyde øen, spille golf, eller male på egen hånd til færgen tager jer tilbage til fastlandet.  Kan I ikke slippe Ærø, er der mulighed for at blive ekstra dage.

Introduktionspris: 3300 kr pr person i delt dobbeltværelse for 16 timers undervisning i akvarelmaling og mindfulness inkl. 3 overnatninger med morgenmad og frokost, guide og transport på Ærø. Enkeltværelse og ekstra nat mod mindre tillæg. Fælles transport kan evt. arrangeres.

Antallet af deltagere på dette kursus er begrænset til maks. 10 personer

Hellebeckmann@gmail.com
Mobil: 31 20 49 34
www.visitmydenmark.dk