torsdag den 10. april 2014

Så ta´r vi pinse-penslerne frem

Akvarelkursus i Pinsen fra 6.-9. juni 2014 på maleriske Ærø.

Vi har i flere år holdt nogle yderst vellykkede Pinse-kurser i akvarel på Ærø. Og i år er ingen undtagelse. Efter en lang omgang i skrive-værkstedet er jeg tilbage foran pensler og papir. Og hvis vejrguderne igen tilsmiler os, skulle såvel øvede som uøvede kunne se frem til nogle pragtfulde dage på øen, der om nogen er akvarelmalerens paradis. Kurset finder steder 6.-9. juni 2014.

Akvarel er svært. Men det er ikke umuligt at lære. Og med de forholdsvis små hold, vi bestræber os på at arbejde med, er der rigelig tid til, at jeg kan komme rundt til hvert enkelt, så ingen spørgsmål efterlades ubesvarede. Man kan øve sig i akvarel derhjemme og komme rigtig langt på den måde, men der er intet, der kan afmystificere og afklare som et kursus, hvor alle deler erfaringer, og hvor man kan få de ting demonstreret, som man måske har bakset med alene.

Når jeg siger "vi", mener jeg Helle Beckmann og undertegnede. Jeg står for alt det maletekniske, Helle for alt det praktiske. Hun kender allerede øen ud og ind og er sågar selv begyndt at male akvarel. Hun kan også fortælle meget mere om kurset, hvis man kontakter hende. Har man spørgsmål til maleudstyr og den slags, er man velkommen til at kontakte mig direkte.

Prisen for kurset er 2200 kr. pr. person for to dages undervisning, 3 overnatninger i delt dobbeltværelse i charmerende byhus i Ærøskøbing, morgenmad, guide og transport på Ærø. Man kan kontakte Helle Beckmann om tilmelding på www.visitmydenmark.dk, hvor man også kan læse mere om kurset. Helle kan også kontaktes på telefon 31204934 eller på mail Hellebeckmann1@gmail.com. Som altid kører vi efter først-til-mølle princippet.

Vel mødt.