tirsdag den 13. januar 2015

Flot modtagelse af Ærøs Natur

Omslaget til den første bog om Ærøs natur.

Ærøs Natur lå under mange ærøske juletræer, og det glæder mig naturligvis meget. Men også uden for Ærø har der været stor interesse for bogen. Det skyldes sikkert ikke mindst de fine ord, bogen allerede har fået med på vejen.
   Natursitet Outsite.org roser bogen for at de velskrevne og levende skildringer og for at give et fint overblik over øens natur og skriver bl.a.: "Bogen gennemgår Ærøs forskellige biotoper og er illustreret med et væld af stemningsfulde billeder, og når man læser bogen, er man ikke et øjeblik i tvivl om, at forfatteren er dybt betaget af øen og dens natur, der faktisk i sig selv rummer et helt lille miniunivers."
   Også fra naturguide.dk er der ros: "Michael Larsen har en entusiastisk tilgang til øens natur. Sproget er levende og fortællende - som at være på tur med en engageret naturvejleder. Og selv om man ikke umiddelbart har tilknytning til Ærø åbner teksten også op for generelle betragtninger og viden om dansk natur. Bogen kan derfor sagtens læses af andre end Ærøboere eller læsere med særlig interesse i Ærø. Bogen er tydeligvis unik som indgang til Ærøs natur og dyreliv, men også en informativ og læseværdig indgang til øriget Danmarks kystnære natur."
   Rygter vil vide, at der er flere pæne ord på vej. Indtil videre takker jeg bare og ønsker alle god fornøjelse med Ærøs Natur.