fredag den 6. juli 2012

Akvarel - det gør man i ferien

Sommeren er kommet. Landsvalerne dykker lavt over markerne og svirrer omking gården  i store flokke.  Lige uden for vinduet forsøger de uerfarne unger at komme ind ad mit vindue, der står på klem. Der er bogstavelig talt fugle på taget. De er åbenbart ikke tilfredse med staldene mere.
Så er Akvarellen sommerferieklar. Der er foretaget et par ændringer her på siden på det sidste. Men først skal jeg lige gøre opmærksom på et par ting, som folk har spurgt om. Hvordan kommenterer man? Hvordan kan man sende mig elektronisk post?
   Man kan altid kommentere de enkelte indlæg ved - lidt bagvendt - at trykke på "ingen kommentarer-feltet" under hvert indlæg. Så får man adgang til en tekstboks, hvor man kan kommentere, stille spørgsmål eller dele nyttige erfaringer. Man kan også kontakte mig direkte ved at klikke på profilen. Vupti, så skulle mail-feltet gerne komme frem, så man kan sende mails. Da der efterhånden ligger en del indlæg på siden, er der også tilføjet et søgefelt, hvor man kan søge efter gamle indlæg eller på stikord - så vidt jeg kan se, fungerer det ganske udmærket.

For mange, der maler akvarel, betyder ferier og fridage muligheder for at male. Jeg har også pakket feriekufferten med malergrej og fotoudstyr. Forhåbentlig bliver der noget at vise frem senere. Indtil da får I her en akvarel af gården på Ærø, hvor jeg maler alt andet end korn. Rigtig god sommer.

På gensyn i august

Michael Larsen