onsdag den 11. februar 2015

Stor ros til Ærøs Natur fra Jyllands-Posten

Ærøs Natur har fået en fin modtagelse. Nu er det Jyllands-Posten, der kvitterer med 5 ud af 6 stjerner til bogen.
Der er kommet endnu en flot anmeldelse af Ærøs Natur. Denne gang er det Jyllands-Posten, der kvitterer med 5 ud af 6 stjerner. Der er ros til bogens gavmilde gennemgang af øens mangfoldige fauna og flora, hvis iagttagelser ifølge anmelderen, Lars Ole Knippel, "både er spækket med solide oplysninger og former sig som en kærlighedserklæring til naturens undere, ledsaget af en række flotte fotos, han har taget under sine mange udflugter på skiftende årstider. Som udenforstående overraskes man over den næsten magiske diversitet, der eksisterer på øen."
   Anmelderen skriver, at læsningen "er som at blive delagtiggjort i en hemmelighed", og han slutter således: "Det er første gang, at naturen præsenteres samlet i en bog, og det er på høje tid. Stoffet er overskueligt disponeret med et geodætisk kort til at holde styr på de mange små lokaliteter. Bogen føjer sig til rækken af populære udgivelser, der i disse år behandler naturen i Danmarks landsdele. "Ærøs Natur" rager op, og man tøver ikke med at bestille færgebilletten for at få del i Michael Larsens oplevelser, hvad enten man vil observere naturen i vinterdress eller i sommerkollektion".
   Herfra skal naturligvis blot lyde et: tusind tak for de smukke ord. Det er naturligvis dejligt i sig selv med en god anmeldelse, men det har faktisk også stor betydning for et lille forlag som Bakkelandet.