torsdag den 28. september 2017

DØDENS KODE UDKOMMER TIL BOGMESSEN

DØDENS KODE, efterfølgeren til MORDET PÅ ØEN, udkommer lige op til bogmessen. Jeps, det er endelig sikkert og vist: Folmer, Monson og Thorsboe er klar til nye eventyr.
For mig personligt er det også lidt af et eventyr. Efter mange hemmelige møder og hyggelige besøg i Smilets by er det nemlig lykkedes at få DØDENS KODE med over på TURBINE FORLAGET i Aarhus. Så ikke alene er jeg nu blevet genforenet med min oprindelige redaktør fra MORDET PÅ ØEN, Hans Henrik Schwab, jeg udkommer nu også på et forlag i den by, hvor jeg for over 30 år siden skrev min første novelle på 1. semester af Journalistuddannelsen, den novelle, der overbeviste mig om, at jeg skulle gå forfattervejen.
TURBINE-folkene har ligget vandret, og vi har alle svømmet i knofedt, for at dette kunne lade sig gøre. Således, at MORDET PÅ ØEN og DØDENS KODE nu er samlet ét sted. Både hvad romaner og filmatiseringer angår. Og alle knokler sådan set stadig. For der sker lige nu så mange spændende ting omkring romanerne, at man knap kan følge med. Men mere om det senere.
Også min næste roman vil naturligvis udkomme hos TURBINE. Sådan MÅ det bare være. Når man er thillerforfatter og nu ligefrem har et forlag, der ligger så skummelt og gudesmukt.
På DOKK 1. ved BASSIN 4. I den smukke by.
DØDENS KODE, efterfølgeren til MORDET PÅ ØEN, udkommer 8. november.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar