mandag den 10. september 2012

Akvarel - bliv bedre til at se

Et lille hyggebillede fra sommerferien nær Avnø Fjord og Knudshoved. Her fordrev jeg noget af tiden mellem bygerne med at (gen)afprøve St. Petersburg-farver. Mere om det senere. I weekenden trodser vi også  vind og vejr på Ærø.

På weekendens kursus på Ærø skal vi lære at se og sanse på ny. Det skulle gerne virke som et vitaminskud til dagligdagen men også til de akvareller, vi skal arbejde med. Berit Faber, certificeret coach og mentor, vil dele sin viden om, hvordan vi kan bruge maleprocessens fordybelse til at skabe et større nærvær i vores liv - også i den fortravlede hverdag, der venter på den anden side af weekenden. Jeg vil stå for den rent maletekniske undervisning. Dette omfatter også kunsten at se. Kunsten at forenkle og finde ro. Akvarel kan opleves som hundesvært, men der findes flere snedige tricks til at gøre det hele mere enkelt. Og det er godt. For vi skulle gerne alle sammen ende - med mere ro i sindet.

Vel mødt.

PS: Det er ved at være sidste udkald for sene tilmeldinger. Kontakt: Helle Beckmann på Tlf. 31 20 49 34. Man kan se mere her på bloggen eller på www.visitymydenmark.dk eller skrive til Hellebeckmann@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar